lørdag 5. mars 2011

Gålås skole til salgs!Det var en kald januarkveld i år 2000 at vi var på visning der. Vi var i fyr og flamme etter å ha vært der å sett, utvendig. Det var ikke lys inne, og kaldt og forferdelig. Vi hadde ingen steder å ha noe, fordi vi hadde solgt gården vår med kjempe låve og hadde flyttet inn i et byggeprosjekt som var halvferdig på Hamar. Vi var helt gira, dette måtte vi ha!
Vi endret og startet opp på nytt i 2000, helt blanke nye kort. Gården vi hadde i Sørskogbygda hadde vi ikke regnet med skulle selges så fort, den gikk før annonsen stod i avisa. Så hadde vi et halvt år på å flytte ut fra et sted vi hadde bodd i 19 og 1/2 år, med unger, katter, hunder, sauer, verksteder og all slags hobby og gammel dritt. Tømmedatoen var snart der og vi var litt stress.

Panikk! ja, litt!

På visningen var det fult av folk, det var stinn brakke. Det var parkert biler langt oppover i Tåsåsvegen.

Vi la inn bud og fikk det!
Jeg fikk hjerteflimmer så glad ble jeg, da var det bare å begynne å få tømt gården.
Nå var huset vårt!

Folk synes vi var litt sprø, hva skulle vi med det huset? I annonsen stod det at det var kondemnabelt.
Vi sa bare vent å se!

3 kommentarer:

  1. En fantastisk historie! Så gøy når de rette folka tør å satse på en drøm og evner å oppfylle den! Gleder meg til å se litt innvendig også :)

    SvarSlett
  2. Ja, det skal du nok. Jeg skal prøve å gå litt kronologisk tilverks.

    SvarSlett
  3. Spennende historie om et spennende prosjekt. Dette gleder jeg meg virkelig til å se mer av. Er det ikke godt at noen er så dristige at de kan være litt "gale"? Det synes jeg i alle fall.

    SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: anonym og skriver det du vil, med hilsen "navnet ditt" og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!