tirsdag 22. mars 2011

Alle fikk litt mere plass!

Scott og Shiva var de som var aller mest fornøyde med Leikvang.
Der hadde vi plass til sengene deres i 2 etg.  De var blitt arbeidsløse etter at vi flyttet til byen. Å ha Bordier collier i byen er heller ikke det store, når de var vant med å passe på 50 vinterfora sauer i hverdagen.
Shiva hadde 5 hvalper som vi fikk levert ut et par mnd før  året tippa 2000.

Litt vemodig å se bilde av dem nå, de var en del av fam inntil for to-tre år siden, da ble Scott blind og Shiva fikk kreft. Vi avlivet dem samme dag, da var de 13 og 14 år gamle, uff!

Men utsyn har vi, det sies at på fine dager ser vi til Bagn i Valdres

 Ungene koste seg bra i kroken, på Leikvang.  Des. 2000

 Og mannen som fikk spille gitar

Et provisorisk kjøkken fikk vi opp, det funka i flere år. Inntil vi fikk det ferdig i 1.etg.og flyttet hytta vår ned,
Vi var så glade for dette stedet fordi at hjemme i huset vårt på Hamar, det var en byggeplass. Der var vi delvis ferdig med et nybygg og gamlestua lå i en haug. 
Det kommer jeg tilbake til seinere.


NB: Nå, er dette hytta vår og vi har flyttet ned og driver å restaurerer huset.

1 kommentar:

  1. Koselig med gitarspill og familiekos.
    Noe av det beste med å pusse opp, er at man må ha det litt provisorisk og enkelt en periode, og det gjør ihvertfall meg mer avslappet. Man må bare lære seg å ta ting som de kommer, og gjester forventer ikke all verden. Det er det deilige mens mye ellers er et kaos!

    SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: anonym og skriver det du vil, med hilsen "navnet ditt" og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!