tirsdag 16. juni 2015

Et hyggelig møte på Gamle Gålås Skole

Det er så hyggelig når folk tar kontakt!
Ola Ingvoldstad (t.v) fant oss på nettet via denne bloggen, se her under Leikvang 
Han skulle få istand et søskenbarntreff og hadde lyst til å besøke Gamle Gålås skole.
Onkelen Kjell på bildet er 91 år og sønn av lærer Alf Bruno Jensen (se under)som  vokste opp  i lærerboligen til skolen, som nå er revet.
  
 Som vi ser var Alf Bruno Jensen lærer i disse lokalene som nå er hytta vår i 40 år, morsomt!

Her ser vi søskenbarntreffet/selskapet har kaffestopp hos oss.

 De koste seg og mimret over slekters gang....

Og jeg fikk denne vakre Hortensiaen som lyser opp

Takk for hyggelig besøk!

4 kommentarer:

  1. Så hyggelig og morsomt! :) Og du er jo gjestfriheten selv, det har Tor og jeg opplevd, så de var heldige at det er du som er den nye eieren av skolen.

    SvarSlett
  2. Jeg så for en stund siden at dette ble siste turen for dere alle med Onkel Kjell som vokste opp på Gålås. Han døde kort tid etterpå, Flott at han fikk vært med, sammen med dere alle på denne samlingen.

    SvarSlett
  3. Så hyggelig det var å finne dette! Jeg er på leting etter opplysninger om søsknene til min morfar, Ludvig Jensen. Han var en av brødrene til Alv Bruno. Alv var fem år eldre. Det er jo en del å finne på nettet om "Alv i Åsen", hele tekster som han skrev i Hamar Stifttidende. Moren min forteller at da hun var barn var det alltid så hyggelig når Solveig og Alv kom på besøk. Jeg mener å huske at Solveig var på besøk hos besteforeldrene mine. Og jeg husker at jeg lekte med Tone når vi var med på besøk til slekta i Brumunddal. Husker dise besøkene som veldig hyggelige. Og slektstreffet vi hadde for en del år siden var jo også så fint! Jeg er nå på leting etter opplysninger om foreldrene til Alv og Ludvig. Jeg lurer bl.a. på hvor de traff hverandre og hva som gjorde at Augustas foreldre kom til Norge for å jobbe på glassverket på Høvik. og hvor de kom fra i Sverige. Og mye annet. Hilsen Merere Steen, Tvetermyra 13, 1344 Haslum, meresteen@gmail.com.

    SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: anonym og skriver det du vil, med hilsen "navnet ditt" og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!