tirsdag 31. desember 2013

Nytt år og nye muligheter

Amaryllis er en flott juleblomst som jeg har hver år i hvit og rødt, så også i år.
Det er kraften, det estetiske og den vakre blomste man følger over en lang tid før den plutselig er der.
Fasinerende!


Utradisjonelt mini juletre for oss i vinduskarmen i år. Chilli planta har stått så flott, men plutselig en dag hadde jeg vært litt for ivrig med vannekanna og nå er de grønne bladene i ferd med å falle av, men nå er jo jula snart over så da får man høste chillien isteden.
Vårt egentlige juletre er oliventreet  som pyntes hvert år, passe stort og trist på denne tiden. Men i jula får det skinne I år fikk også kaktusen til høyre litt lys på seg. 


Ute er det frost, men ingen snø!

GODT NYTT ÅR !

1 kommentar:

  1. Morsomme og originale juletrær du har! Amaryllisen er flott. Det som er spennende med den, er jo om den spretter ut akkurat til jul, eller om den har kommet for kort eller langt. Heldigvis har de som regel to stilker og dermed to muligheter. Den siste min er i ferd med å sprette ut på sin andre stil i disse dager, så da kan jeg glede meg over den etter at resten av jula er kastet ut :)

    SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: anonym og skriver det du vil, med hilsen "navnet ditt" og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!