mandag 25. april 2011

Restaurerte møbler!

 Disse gamle stolene  i eik var det ingen som var ville ha etter oppryddingen av barndoms hjemmet vårt.
Hmmm, de ble veldig fine når stoffet ble vasket og stolene skrubbet. De står der nå og gløder i fin harmoni mot Anne Kristine Thorsby sin akvarell.
Nostalgisk mamma stil, med hennes bord, krokker og blomster!

Stoffet som er i spisetuestolene er jo nesten det samme. (fra auksjon)
Så det blir jo litt helhet i det. Ei hytte skal ha litt sjarm fra alle tider.

2 kommentarer:

 1. Mange koselige møbler her :)
  De stolene ingen ville ha, er jo skikkelig kvalitetstoler av en tidløs type. Bra dere fikk reddet dem!

  SvarSlett
 2. Hallo til deg, på en søndag som er godt i gang for min del. Litt for tidlig etter mine tanker om den saken. Klokka er 0820, flagget er satt opp og ca tre timer er tilbakelagt allerede.

  Sjarmerende og flotte stoler, fullstendig enig i det. Og det som etter hvert lett får betydning for de fleste, er den nostalgien og de minnene som en ikke får med i prisen på de fra Ikea. :)
  En stjerne til deg for at du tar vare på slike uerstattelige minner. Mange fler burde ha hatt det i minnet.

  Ha fortsatt en fin frigjøringsdag. Kanskje vi skal velge den ut til å bli frigjøringsdagen fra våren og over i sommeren også? I alle fall går det hvis vi velger det innvendige "været" i oss. Vi satser på et bra værvarsel fra den kanten, til flest mulige av verdens borgere i dag. Enig?

  SvarSlett

Har du lyst til å skrive kommentarer er det veldig hyggelig. Har du ikke googel konto går du bare til kommenter som: anonym og skriver det du vil, med hilsen "navnet ditt" og send. Det er hyggelig å få respons for meg på det jeg legger ut!